Програма «Турбота. Киянам» пропонує фінансову допомогу окремим категоріям мешканців Києва, України, у тому числі учасникам Антитерористичної операції (АТО), Героям Небесної Сотні, захисникам України та членам їхніх сімей. Ці виплати Київська міська державна адміністрація (КМДА) надає щороку.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «progroshi»

Розмір допомоги варіюється в залежності від конкретної категорії одержувача:

Кияни, які беруть участь у АТО без інвалідності: 5000 гривень.

Киянам, які беруть участь в АТО, з інвалідністю ІІ групи: 20 000 гривень.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Киянам, які беруть участь в АТО, з інвалідністю ІІІ групи: 30 000 гривень.

Члени сімей батьків-інвалідів-військовослужбовців, один із подружжя, які не перебувають у шлюбі повнолітні діти-інваліди дитинства І та ІІ групи або інваліди І групи: 10 465 гривень.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Фінансову допомогу також отримують діти та сім'ї загиблих захисників:

Діти захисників Києва, які загинули під час повномасштабної війни: 14 165 гривень щомісяця.

Члени сімей захисників, які загинули від поранень, одержаних під час війни: 30 000 гривень щорічно.

Щоб отримати цю допомогу, киянам необхідно звернутися до Департаменту соціальної політики КМДА або Центру надання адміністративних послуг. Їм слід подати відповідну заяву та надати всі необхідні документи, що підтверджують право на отримання фінансової допомоги.

Додатково у Запорізькій області мешканці окремих територіальних громад мають право на отримання фінансової допомоги від міжнародної організації Доркас. Ця допомога доступна особам, які потрапляють до певних категорій, у тому числі інвалідам, людям з тяжкими хронічними захворюваннями, особам, які перенесли або готуються до операції, пенсіонерам, вагітним жінкам, матерям з дітьми до 3 років, багатодітним сім'ям, одиноким батькам або опікунам неповнолітніх дітей. , а також ті, чиє житло було пошкоджене або знищене внаслідок бойових дій. Сума допомоги у цьому випадку становить 6600 гривень на кожного.