В Україні право на отримання житлових субсидій на оплату комунальних послуг залежить від певних критеріїв. Один із таких критеріїв пов'язаний із володінням транспортними засобами.

Цю новину оприлюднили на порталі «napensii»

Відповідно до пункту 14 Положення про порядок призначення житлової субсидії, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848, якщо на 1 число місяця, з якого призначається житлова субсидія, Якщо хтось із членів домогосподарства або члена сім'ї володіє більш ніж одним транспортним засобом, що підлягає реєстрації, та з року випуску минуло менше 15 років (крім мопеда та причепа), субсидія не призначається.

Субсидия в Украине

Таким чином, якщо ви чи хтось із членів вашої родини володіє відносно новим автомобілем (менше 15 років), ви не матимете право на житлову субсидію. Однак ви можете отримати право подати заявку на допомогу, починаючи з січня 2024 року, коли автомобілю виповниться більше 15 років, за умови дотримання всіх інших вимог.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Показати ще

Нагадаємо, хтось заплатить 7 грн за куб, а хтось – 10: українцям назвали тарифи на газ із жовтня

Раніше «Акценти» повідомляли, соцдопомога та фінансова підтримка: ВПО та інших українців чекають на хороші виплати з жовтня

Як повідомляли «Акценти», пенсії підвищать усім! Кожен пенсіонер стане багатшим. Названо розміри та дати