Дізнатися про розмір своєї майбутньої пенсії і не тільки в Україні стало доступніше через онлайн-портал Пенсійного фонду.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «napensii»

Ось як це зробити:

Доступ до сайту Пенсійного фонду: завітайте на офіційний сайт Пенсійного фонду України.

Авторизація: увійдіть на сайт одним з наступних способів:

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Показати ще

Кваліфікаційний електронний підпис (QES).

"Дія.Пидпис".

BankID.

Перейдіть до пенсійного калькулятора: Після входу в систему перейдіть до розділу «Портал особистих послуг» на веб-сайті.

Використовуйте пенсійний калькулятор: на Порталі особистих послуг потрібно знайти опцію «Пенсійний калькулятор». Натисніть тут.

Автоматичний пошук даних: система автоматично отримає необхідні дані для розрахунку майбутньої пенсії. Вам не потрібно буде вручну вводити інформацію про ваш досвід роботи або місце роботи.

Пенсіонер: скріншот із мережі

За допомогою пенсійного калькулятора ви зможете швидко та автоматично визначити приблизний розмір своєї майбутньої пенсії. Крім того, система може пропонувати варіанти сплати додаткових страхових внесків для збільшення вашої майбутньої пенсії або допомоги вашим родичам у отриманні більшої пенсії шляхом внесення вкладу у благодійну пенсію. Метою цих послуг є надання людям більшої гнучкості та можливостей інвестувати у свою майбутню фінансову безпеку.

«У пенсійному рахунку ви можете не лише розрахувати свою пенсію, а й в один клік сплатити додаткові страхові внески, якщо хочете, щоб ваша пенсія була більшою. Або допоможіть своїм родичам отримати велику пенсію вже зараз, сплативши внески на благодійну пенсію. Це послуги, які вже успішно працюють. І ми їх розширюватимемо, щоб збільшити можливості для інвестування в наше майбутнє», — зазначив міністр соцполітики Оксана Жолнович.

Ці цифрові послуги є частиною зусиль уряду, спрямованих на те, щоб зробити пенсійну інформацію більш доступною та надати людям можливість ефективно планувати свій вихід на пенсію.

Нагадаємо, це буде потужний удар: підвищення ще одного тарифу може стати фатальним.

Раніше «Акценти» повідомляли, накривайте столи: сотні тисяч біженців повернуться до України. Що ж сталося?

Як повідомляли «Акценти», загальна мобілізація восени: кого обов'язково закличуть, а кому дадуть право вибору