Кабінет Міністрів України вніс зміни до бюджету Пенсійного фонду на 2023 рік. Ці зміни передбачають збільшення видатків на виплату пенсій окремим категоріям громадян.

Про це пише портал «hvylya»

Ось ключові моменти:

Бюджет збільшено на покриття виплати пенсій (щомісячне довічне утримання) для вимушених переселенців, які отримували пенсії у період, що передує місяцю відновлення пенсії. Це стосується переселенців та осіб, які відмовилися від посвідчення переселенця та зареєстрували місце проживання, які постійно проживають на підконтрольній Україні території.

Размер социальной выплаты. Фото: Видео Youtube

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Показати ще

Грошова виплата до Дня незалежності.

До Дня Незалежності України буде здійснено одноразову грошову виплату. Ця виплата відповідає законам про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту, а також законам про жертв нацистських переслідувань. Загальний обсяг коштів на дану виплату становить 1 млрд. 38,4 млн. грн.

Ці коригування бюджету Пенсійного фонду відображають зусилля уряду щодо надання фінансової підтримки конкретним групам, включаючи вимушених переселенців та ветеранів, а також щодо забезпечення їх соціального захисту та благополуччя.