Держбанк Ощадбанк оголосив про зміну тарифів для власників деяких платіжних карток, які набудуть чинності з 1 жовтня 2023 року.

Цю новину розмістили на порталі «finance»

Користувачам преміальних карток, а саме Mastercard World Elite та Visa Infinite (як основним, так і додатковим власникам карток), за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта» та «Зарплата». буде можливість безкоштовно знімати готівку у закордонних банкоматах, але встановлено щомісячний ліміт у розмірі 10 000 гривень (еквівалент). Якщо сума перевищує цей ліміт, стягується комісія.

Буде змінено тарифи на переказ коштів різними каналами, включаючи «Ощад 24», банкомати, ІПТ (інтерактивні платіжні термінали) та відділення банків. Подробиці змін тарифів слід уточнювати в Ощадбанку або на їхньому офіційному сайті.

ОщадБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Нові тарифи будуть поширюватися також на надання виписок на індивідуальний запит, а також на видачу довіреностей та інші супутні послуги.

Власникам карток Ощадбанку важливо ознайомитися із цими змінами тарифів, щоб зрозуміти, як вони можуть вплинути на їхні банківські операції. Більш детальну інформацію про зміну тарифів ви можете дізнатись на сайті Ощадбанку або відвідавши відділення Ощадбанку.

Крім того, Ощадбанк виступив з іншими важливими заявами та ініціативами, у тому числі щодо продовження терміну дії платіжних карток до 31 грудня 2023 року у зв'язку з військовим становищем в Україні. Також запровадили спеціальну цифрову картку «ЄВідновлення» для отримання фінансової допомоги від держави на ремонт житла у зв’язку з бойовими діями. Крім того, пенсіонери та вимушені переселенці (ВПО) зможуть пройти ідентифікацію в Ощадбанку з відеозв'язку. Ці ініціативи спрямовані на надання більш якісних послуг та підтримки своїм клієнтам, особливо у складних обставинах.