Україна ініціювала програму надання додаткової грошової допомоги окремим пенсіонерам, які мешкають у зонах конфліктів, із щомісячними виплатами нижче 3000 гривень. Ця ініціатива, спільна робота Пенсійного фонду, Міністерства соціальної політики та Організації Об'єднаних Націй розпочалася 30 серпня. Понад 260 тисяч пенсіонерів, які мають на це право, вже отримали цю допомогу.

Цю інформацію надали на порталі новин «znaj.ua»

Доплата призначається автоматично, що позбавляє пенсіонерів необхідності відвідувати Пенсійний фонд або подавати заяви. Тривалість цієї допомоги становить щонайменше чотири місяці, а конкретна сума варіюється залежно від індивідуальних обставин пенсіонера.

Пенсии. Фото: скриншот YouTube

Право на участь у програмі мають пенсіонери, які отримують менше ніж 3000 гривень на місяць, але вимагають поповнення щонайменше на 100 гривень.

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Примітно, що пенсіонерам не потрібно робити жодних дій для отримання фінансової підтримки. Виплати перераховуються безпосередньо на їхні рахунки на підставі інформації, яка є у державних реєстрах, що підтверджує Міністерство соціальної політики.