«Ощадбанк» інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями). Про це повідомляє прес-служба банку.

Все залежить від тарифного пакету

Користувачам преміальних карток Mastercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки у закордонних банкоматах у межах ліміту за карткою 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода.

У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування.

Переглянуто низку тарифів з переказів коштів (через установи банку/Ощад24/7/банкомати/ІПТ), а також надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку тощо.

Зміни до тарифів набирають чинності 01.10.2023.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Ознайомитись із змінами в тарифах можна за посиланням або у відділеннях Ощадбанку.