В Україні ветерани війни, члени сімей загиблих ветеранів, а також ветерани, які набули цього статусу до 24 серпня, мають можливість звернутися за допомогою, якщо вони не отримали виплати до Дня Незалежності. Ця програма діє до 1 жовтня.

Дану новину написали на сайті «obozrevatel»

Щоб отримати цю допомогу, громадянам, які мають на неї право, необхідно до 1 листопада звернутись до органів Пенсійного фонду України або Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Така інформація міститься у повідомленні Департаменту у справах ветеранів.

Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

У Мінветеранів також пояснили, що непенсіонери, які не перебувають на службі, мають статус ветерана, можуть отримати одноразову грошову допомогу до Дня незалежності, особисто звернувшись до територіальних відділень Пенсійного фонду України за заявленим або зареєстрованим місцем знаходження. місце проживання або центральний адміністративний офіс на підставі даних поточного рахунку в уповноваженому банку.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Якщо ви набули статусу ветерана та отримали відповідне посвідчення до 24 серпня, але не отримали одноразової грошової виплати до Дня незалежності до 1 жовтня, рекомендується до 1 листопада звернутися до Пенсійного фонду України або Центру адміністративних послуг за адресою Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

Нагадаємо, власники землі під ударом: як карають мешканців сіл та дачників. Штрафи великі

Раніше «Акценти» повідомляли, що наближається потужна магнітна буря: коли накриє українців

Як повідомляли «Акценти», нова потужна грошова допомога: українці отримуватимуть по 10 тисяч щомісяця.