Фінансова допомога від Polskie Centrum Pomocy Międzynarodowej (PCPM) доступна сім'ям українських біженців та окремим особам, які відповідають певним критеріям.

Відповідну інформацію надали на порталі «tribun»

Щоб мати право на цю допомогу, ви повинні відповідати таким умовам:

Ви вперше прибули до Польщі не раніше 15 лютого 2023 року та після цієї дати отримали номер PESEL зі статусом UKR.

Ви раніше не отримували фінансову допомогу для задоволення основних потреб вашої родини від будь-якої гуманітарної організації у Польщі.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Ви є членом вразливої ​​сім'ї або людиною, яка стикається з труднощами у забезпеченні своїх основних потреб та доступі до ринку праці. Сюди входять люди похилого віку (60+), люди з обмеженими можливостями, батьки-одиначки/опікуни сім'ї, що має як мінімум двох утриманців (діти до 18 років або люди похилого віку 60+), самотні вагітні або годуючі матері з двома дітьми, а також особи , які потребують негайної медичної допомоги. втручання або лікування з підтверджуючими документами.

Ця програма фінансової допомоги буде доступна не в усіх регіонах Польщі, але конкретно вона надається в кількох містах та прилеглих до них районах, включаючи Варшаву, Щецин, Люблін, Торунь, Бігдощі, Вроцлав, Гданськ, Катовіце та Лодзь.

Грошова допомога надається терміном на 3 місяці у розмірі 820 злотих на особу для максимум 5 членів сім'ї.

Щоб подати заявку на цю фінансову допомогу, ви можете заповнити спеціальну анкету, доступну за наданим посиланням. Організатори просять не подавати заявку більше одного разу, оскільки це може порушити роботу системи.

Якщо хтось із якихось причин не може заповнити анкету самостійно, йому слід залишити свій номер телефону, використовуючи надану форму. З ними зв'яжуться та дадуть подальші інструкції.

Важливо, що заповнення анкети не гарантує запрошення на співбесіду, навіть якщо вас запросять на співбесіду, це не гарантує, що ви отримаєте фінансову допомогу. Рішення про надання допомоги ґрунтується на конкретних умовах, і відмова не може бути оскаржена.

Нагадаємо, це буде потужний удар: підвищення ще одного тарифу може стати фатальним.

Раніше «Акценти» повідомляли, накривайте столи: сотні тисяч біженців повернуться до України. Що ж сталося?

Як повідомляли «Акценти», загальна мобілізація восени: кого обов'язково закличуть, а кому дадуть право вибору