ПриватБанк оголосив цікаву акцію кешбеку своїм клієнтам в Україні. Взяти участь в акції можуть громадяни віком від 18 років та старші, які мають індивідуальний податковий номер, мають банківську картку «Універсальна» або «Універсальна Gold».

Про це пише «today»

Щоб скористатися цією акцією, клієнтам ПриватБанку необхідно:

Зареєструйтесь для участі у акції.

Здійснюйте покупки за банківською карткою «Універсальна» або «Універсальна Золото» у магазинах категорії «Будинок та ремонт» або на їхніх сайтах.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Зареєструватися можна через Приват24, електронною поштою або безпосередньо на спеціальній сторінці акції.

Учасники, що відповідають зазначеним критеріям, мають право на отримання кешбеку у розмірі 5% вартості придбаних товарів, але не більше 500 гривень на місяць (або 621,12 гривень, включаючи ПДФО). Приватбанк покриє податки на кешбек від імені учасника.

Кешбеки будуть нараховані протягом тижня після покупки.

На даний момент для участі в кешбек-акції вже зареєструвалося понад 2600 осіб.

Приватбанк запустив нову послугу

Ця ініціатива з'явилася у той час, коли багато українців закуповують матеріали для ремонту будинків через руйнування будинків та квартир внаслідок бойових дій. Програма ПриватБанку дозволяє людям економити під час проведення необхідного ремонту.

Окрім цієї акції ПриватБанк запустив національну програму акселерації «Свій», метою якої є розкриття підприємницького потенціалу українців. Учасникам надається всебічна підтримка, включаючи освітню, наставницьку та фінансову допомогу.

Програма відбере 1000 учасників на основі їх результатів у тестових завданнях після кожного навчального модуля. За підсумками тренінгу учасники представлять свої бізнес-концепції, а наставники виберуть понад 30 переможців, кожен із яких отримає по 100 000 гривень.

Десять найкращих проектів змагатимуться за звання суперфіналіста та головний приз у розмірі 800 тисяч гривень. Це фінансування може бути використане для різних ділових цілей, таких як розробка продуктів, дослідження ринку, придбання обладнання та інших інвестицій для стимулювання зростання бізнесу.