Нафтогаз України уточнив порядок оплати доставки газу в Київській області, і сервіс 104.ua компанії "Ваш Газбут" більше не діє. Про це повідомляється на офіційній сторінці Нафтогазу у Facebook.

За даними "Нафтогазу", особові рахунки клієнтів "Київоблгазу", тариф на газорозподіл та банківські реквізити для оплати залишаться незмінними. Оплата послуг з газорозподілу має бути здійснена до 20 числа поточного місяця. Будь-яка переплата ВАТ «Київоблгаз» буде збережена та може бути використана для покриття майбутніх періодів.

«Згаданий сервіс 104.ua більше не є актуальним у Вашому регіоні», — йдеться в повідомленні.

Основна зміна стосується способів передачі показань лічильників. З 1 по 5 число кожного місяця клієнти тепер можуть надсилати свідчення в особистому кабінеті gas.ua, натиснувши кнопку «Надіслати свідчення». Альтернативно вони можуть використовувати чат-бот GASUA, доступного в Viber, Telegram і Facebook Messenger, натиснувши кнопку «Надіслати свідчення».

Газ. Фото: скриншот YouTube.

Популярні статті зараз

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

«Змінюються лише способи передачі показань лічильників. З 1 по 5 число щомісяця зробити це можна в особистому кабінеті gas.ua, натиснувши кнопку «Передати свідчення», у чат-боті GASUA у вайбер, телеграм та месенджері Фейсбук, також натиснувши кнопку «Передати свідчення», — йдеться у повідомленні.

Це оновлення було за переходом АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» та АТ «Львівгаз» до Групи Нафтогаз у червні. В результаті цього переходу всі клієнти зобов'язані використовувати зазначені способи передачі показань лічильників, інші облікові послуги визнаються некоректними і нефункціональними.

Раніше уряд доручив Нафтогазу керувати пакетами акцій різних регіональних та міських газорозподільних підприємств у рамках зусиль щодо стабілізації енергетичного сектора. Ці компанії раніше були пов'язані з бізнесовими інтересами Дмитра Фірташа під лейблом «Ваш Газзбут».

Нагадаємо, сильна ляпас від Польщі: тепер на Україну чекають довгострокові заборони. Дружбі кінець?

Раніше «Акценти» повідомляли, що комуналка взимку вдвічі дешевша: українці можуть добре заощадити

Як повідомляли «Акценти», в Україні відбувається різка зміна цін на картоплю: коли варто робити запаси на зиму