Київстар, оператор мобільного зв'язку в Україні, оголосив про підвищення цін на деякі послуги, пославшись на економічні та ринкові умови як причину цих коригувань.

Дану інформацію опублікували на сайті «progroshi»

Ось зміни та подробиці на офіційному сайті оператора:

«Київстар» пропонує абонентам можливість вибору унікальних мобільних номерів, що дозволяє вибирати певні комбінації номерів. Ця функція корисна для особистого брендингу, реклами та підвищення зручності спілкування.

Варіанти послуги включають схожі номери, улюблені номери, номери з характерним «хвістом», номери, що базуються на особливих датах, а також номери, усі цифри яких обираються абонентом.

Популярні статті зараз

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Друга хвиля подорожчання: ціни підуть вгору

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

З 1 жовтня ціни на номери Simple та Silver підвищаться. Нині вони коштують 300 та 400 гривень відповідно. Після оновлення вони коштуватимуть 600 та 800 гривень. Найдорожчі варіанти — Gold та Platinum — коштують 2000 та 3000 гривень відповідно. Найунікальніші комбінації починаються від 15 000 гривень.

Надсилання повідомлень Viber для бізнес-клієнтів:

Бізнес-клієнти використовують цю послугу для надсилання повідомлень Viber для реклами своїх продуктів чи послуг.

З 1 жовтня підвищиться вартість надсилання повідомлень Viber для бізнес-клієнтів.

Конкретна ціна на відправлення повідомлень Viber розраховується індивідуально та залежить від кількості надісланих повідомлень. Для отримання детальної інформації бізнес-клієнтам рекомендується звертатися до свого персонального менеджера за номером 0800300000.

"Київстар" пояснив такі коригування цін тим, що за останній рік, хоч вартість деяких послуг залишилася незмінною, інфляція в Україні досягла 26,6%. У компанії заявили, що ці зміни були внесені з урахуванням економічних та ринкових умов та розширення пропозиції послуг.

"Протягом 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, у той час як інфляція за минулий рік досягла 26,6%. З огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів", – відзначили у Київстарі.

Нагадаємо, влада обнадіяла пенсіонерів: обіцяють нові солідні пенсії. Скільки платитимуть

Раніше «Акценти» повідомляли, що нова потужна грошова допомога: українці отримуватимуть по 10 тисяч щомісяця.

Як повідомляли «Акценти», власники землі під ударом: як карають мешканців сіл та дачників. Штрафи великі